top of page

 

Nonidrycken - min ovärderliga hälsolivförsäkring sedan 2005.

 

Noni     (Morinda citrifolia, namngiven av Carl von Linné) 

har använts av invånarna på öarna i Franska Polynesien i många generationer. Noniträdets olika delar har använts för sina många nyttiga egenskapers skull och är en källa till livskraft och skönhet. Idag t​ar vi del av dessa forntida hemligheter och denna tusenåriga kunskap genom produkter skapade ur Tahitis oslagbara och rena natur, befriad från föroreningar och rik på näring.

Noni är full av kraftfulla fytonäringsämnen som främjar hälsoegenskaper och därmed stimulerar kroppen på ett naturligt sätt.

Som världens ledande noniexperter har vi forskat och studerat vetenskapen bakom Polynesiens värdefulla växt i årtionden och har gjort noni tillgängligt för alla runt om i världen som söker en väg till bättre hälsa.

Noni är registrerat som ett livsmedel säkert att inta.

 

Om du önskar leva ett hälsosamt liv har vi en mängd olika produkter. Ge dig själv chansen att leva yngre, längre, genom att göra smarta val i din vardag.

Du kan välja mellan att bara köpa produkter till dig personligen 

 

eller 

 

bygga upp en extra inkomst genom att dela med dig av produkterna – hur du gör är upp till dig. Oavsett vad du väljer så erbjuder vi fantastiska möjligheter för dig.

 

Kontakta mig för mer info.

 

bottom of page